Clubdoel

Clubdoel

Clubdoel is een nieuw initiatief ondersteund door NOC*NSF om verenigingen de mogelijkheid te geven op een leuke en laagdrempelige manier extra geld in te zamelen voor de vereniging. Bestuurders die zich hebben ingeschreven op Clubmetingen sparen ook mee! Na afloop van deelname aan elke enquête van NOC*NSF krijgt men een vergoeding die wordt toegevoegd aan het saldo van de vereniging op www.clubdoel.nl.

Voor meer informatie over Clubdoel kunt u contact opnemen via het e-mail adres: info@clubdoel.nl . Hieronder leggen we in 6 stappen uit hoe Clubdoel werkt:

Clubdoel

In zes heldere stappen leggen we uit hoe Clubdoel werkt.

Stap 1

Via www.clubdoel.nl kunt u zich namens uw club/organisatie aanmelden als ‘beheerder’.

Stap 2

Bedenk samen een doel waarvoor de club gaat sparen. De leden mogen ook zelf een doel bedenken en indienen, het doel wordt uiteindelijk altijd geaccordeerd door de beheerder van de club/organisatie. Je kunt het beheer ook overdragen. Ondertussen kan er al gespaard worden!

Stap 3

Iedereen mag meehelpen! Vrienden, familie, kennissen, clubleden en zelfs mensen die niet per se lid zijn van de club. Zo is de gehele club/organisatie betrokken en kunt u nóg sneller sparen om het doel te realiseren.

Stap 4

Leden kunnen zelf acties starten om geld in te zamelen. Deze acties variëren van dingen inzamelen, iets organiseren of verkopen tot het invullen van enquêtes. De verdiensten worden bijgehouden op Clubdoel dus krijgt iedereen inzicht hoever het doel al is behaald!

Stap 5

Leden kunnen ook met elkaar discussiëren over de beste aanpak. Zo kunnen ze afspreken waar ze gezamenlijk acties organiseren of discussiëren over nieuwe acties die begonnen kunnen worden.

Stap 6

Hoe meer leden, hoe meer acties, hoe meer er verdiend kan worden voor de club!

Copyright © 2016-2018 DVJ Insights & NOC*NSF