Over ons

Over ons

Over NOC*NSF

NOC*NSF werkt met sportbonden, sportclubs, gemeenten en andere partijen samen om voor iedereen in Nederland optimale sportomstandigheden te creƫren. Ons doel is om iedereen in Nederland de kans te geven te genieten van sport.

Het gaat om het versterken van sportclubs, het ontwikkelen en aanbieden van sportactiviteiten op maat, aantrekkelijke accommodaties en goed opgeleid sportkader. We brengen sportclubs, gemeenten, zorginstellingen, het bedrijfsleven, het onderwijs en andere organisaties bij elkaar om samen te werken en sport in te zetten voor een betere samenleving. Ook doen we onderzoek naar ontwikkelingen in de sport. Zo kunnen mensen op een laagdrempelige manier in aanraking komen met sportactiviteiten en optimaal plezier beleven aan sport.

Over DVJ Insights

DVJ Insights verzorgt de technische uitvoering van clubmetingen.nl in opdracht van NOC*NSF. DVJ Insights is een onderzoeksbureau uit Utrecht. Naast grote ervaring met muziekonderzoek en affiniteit met sport onderscheidt DVJ Insights zich door vele innovaties op onderzoeksgebied.

Log in of registreer je hier om deel te nemen aan de Clubmetingen. Na aanmelding ontvang je een e-mail met een uitnodiging voor de quick scans.

Copyright © 2016-2018 DVJ Insights & NOC*NSF